Administratieve diensten

The Land of Avalon

Steunpunt administratie

 

Laat je administratie en boekhouding niet langer een steile berg zijn voor je, maar een springplank.

 

Naast ZZ pers en bedrijven hebben we extra oog voor het verenigingsleven. Ook daar gelden immers administratieve en boekhoudkundige verplichtingen.

Tuinverenigingen, sportclubs ,hobbyclubs, het is leuk en het moet leuk blijven ook voor de bestuursleden.

De administratieve vereisten worden alsmaar zwaarder en dreigen alsmaar meer te overschaduwen waar het echt om gaat: je activiteiten of hobby uitoefenen in een ontspannen sfeer.

 

The Land of Avalon biedt daar een oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring in het hobby en evenementen cirquit als ZZPer weten wij als geen ander waar het schoentje nijpt en hoe het werkt.

 

Wij bieden dan ook graag onze diensten aan voor zowel administratieve als boekhoudkundige noden zodat jullie weer ruimte krijgen voor waar het echt om gaat: beoefenen van je hobby respectievelijk je concentreren op je bedrijf.

 

Bovendien krijg je op een heldere en verstaanbare manier meer inzicht in je financiele situatie.

 

Daarnaast krijgt elke zelfstandige of vereniging meer en meer te maken met wanbetalers en slechte betalers. Het sloopt je energie en houdt je op. Ook dat kunnen we voor jullie opvangen. Wij bieden eveneens een eerstelijns incasso aan en zo nodig sturen we het dossier door naar een incasso of -deurwaarderskantoor.

 

 

Ben je geinteresseerd in onze diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via landofavalon@yahoo.com

 

 

 

 

Copyright the Land of Avalon © All Rights Reserved