The Lemming scoort internationaal

The Land of Avalon

Mckey & The Lemming boeit nog steeds alle generaties en wereldwijd

 

landofavalon@yahoo.com

Mckey & the Lemming blijven nog steeds jong en minder jong boeien.

 

Dat is niet zo verwonderlijk. De leden lijken wel de eeuwige jeugd te bezitten. Bovendien blijft hun muziek actueel.

 

Er is recent heel wat gebeurd rond de band. In april verscheen via het label Choooose records New York het prachtige " To Have And To Hold" op het album "BEST WAKE UP SONGS".

Het nummer werd geschreven door Wally Mckey en Tjeerd van Zaanen, de vroegere producer van o.a. Danna Winner. De prachtige celloparty in het nummer, laat beslist niemand onberoerd.

Andere artiesten op dit verzamelalbum zijn o.a. Richard de Soussa, Sean Stitch, Knut, Out of Order. Met andere woorden, dit album is een verzameling om van te smullen. We mogen dan ook een beetje trots zijn dat een nummer van The Lemming mee op dit album is verschenen.

 

In september kwam Universal music met het verzamelalbum "GOLDEN YEARS OF DUTCH POP MUSIC - THE SEVENTIES PART 2", een album dat is samengesteld door Joost den Draaier, waarom twee nummers van de band (Father John en Lucifera) te vinden zijn. Andere gekende artiesten op het album zijn Mouth and Macneail, Hans van Hemert, Berry Hay, Catapult,Dizzy man's

Dedust Black records liet dan weer hun ook vallen op "Make My day". Dat nummer verschijnt weldra op LEGENDS OF POP VOLUME 2.

Make my day is het tweede nummer op de single " Ready to Love".

 

"Ready to Love" werd op haar beurt opgepikt door het platenlabel Experimental X uit Duistland en is terug te vinden op hun compilatiealbum POP NEWCOMERS, een album met hedendaagse popsongs.

 

Volgend jaar zal de band ook te zien zijn in een TV serie.

Copyright the Land of Avalon ©

All Rights Reserved