Pelgrims & Mckey stellen hun single voor

The Land of Avalon

Pelgrims & Mckey stellen hun single voor

 

landofavalon@yahoo.com

Dit nummer is een kreet naar de ander om eens te kijken waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij aanricht, maar het mocht niet baten.

 

Dat is nu eenmaal het leven. Vallen en opstaan hoort er nu eenmaal bij. De ene keer win je, dan verlies je weer.

Het is andermaal een topproductie waar elk detail aandacht kreeg. Alles klinkt zo natuurlijk dat het meteen aangrijpt. Je krijgt ook het gevoel dat de muziek je omarmt.

Het tweede nummer " Wat er ook gebeurt" is wat de tekst betreft een antwoord of advies op het eerste nummer: wat er ook gebeurt, sta niet stil en blijf jezelf.

 

Karla Pelgrims en Wally Mckey werkten al vaker samen, zij het nu dat ze voor het eerst expliciet samen naar buiten treden als duo. Deze samenwerking is door de jaren heen gegroeid. Aanvankelijk hielp Karla Pelgrims zijdelinks met de productie en teksten. Geleidelijk aan nam ze ook meer en meer gitaarpartijen voor haar rekening. Zij is nota bene een klassiek geschoolde gitariste. Meer en meer ging ze ook backingvocals doen. Haar medewerking werd zodoende alsmaar groter en dus ook belangrijker. Dit zette beide aan om meer en meer als duo verder te gaan.

 

 

 

 

Productie: Pelgrims & Mckey

Componist: Noddy Holder; Jim Lea; Don Powell;

Tekst: Mathieu van Winsen

Muziekuitgeverij:

Label: The Land of Avalon Records

Promotie: Belned promotions

Contact: belnedrecords@gmail.com

 

 

Copyright the Land of Avalon ©

All Rights Reserved